logg

Okej okej , igår när jag kom hem , spydde jag som en kalv. som TUR va! så va det inte vnterkräksjukan utan förmodligen något jag ätit, hade onti magen.
Idag har jag därför gått omkring, undvikit att ätA OCH VÄNTAT PÅ AT  spy (caps*) men när jag mot kvällen mådde bättre så kom jag på att det a nog inget allvarligt.
min vecka;
Torsd; Simma 1km
Fred; Simma 1km
Måndag; Step och gympa
Tisdag; Simma 1 km på morgonen och träna på eftremiddagen.
Onsdag; Simma 0,5 km på kvällen, ute och gick 1 timme.

Hoppas jag fortsätter att va duktg:)

KrAAAAAAAAAAAAAAM

Logg

Jag kännde att det v dags att börja nu annars kommer jag aldrig igång.
 Vad det gäller pappers arbete i projektet så är vi precis klara med hela projektplanen och behöver bara skriva ett gruppkontrakt, det tänkte jag och jessica fixa imorrn och sedan lämna in det så är det klart!
Nu har jag även serriöst kommit igång medträningen, simmade 3 ggr förra veckan och denna vecka är fullspäckad!
Idag, va jag för första gångenpå länge på stepen, saknat det ! det va jätteskönt att riktigt få ta ut sig!, imorrn ska jag,(förhoppningsvis) orka mig upp kl 7, åka in till lj-o tills 8 och sola sen simma minst 1 km, sen skola. efter skolan ska jag och jess fördriva tiden och sen blire träna på nautilus med personlig tränare!, på onsdag har jag idrott i skolan, då blirefriidrott, och på torsdagen tänkte jag försöka simma igen, och får väl försöka ta mig till nautilus några ggr eftersom vi har gratis träning där i en vecka, sen vill jag prova poweryoga på feelgood! fast det kanske får vänta tills nästa mätning.

jag är pepp pepp

RSS 2.0